De allermakkelijkste manier om
een online imago op te bouwen.

Met een WordPress website zet je een sterk imago neer voor jouw bedrijf of startende onderneming. Ook is een website jouw visitekaartje deluxe: eigenlijk veel pagina’s in een klein linkje. Bami Tech is de oplossing voor een premium site voor een klein prijs. 

Previous
Next

Hoe werkt het dan?

Ik hou van transparantie. De meest transparante manier van zaken doen is betalen voor wat je wil. Daarom hanteer ik een vast tarief €15,- per uur.

Een afspraak maken

Jij geeft jouw wensen aan en levert content, ik geef jou een kostenraming en we spreken een deadline af. Als aanbetaling betaal je € 100,-.

Werk aan de winkel

Ik ga aan de slag met jouw website bouwen. Door middel van Elementor, een paginabouwer ontworpen voor pixelperfecte websites en precisiewerk, zorg ik ervoor dat jouw website precies naar wens is.

Correctierondes

Nadat ik een eerste versie heb gemaakt, geeft jij feedback, extra content en bespreken we nog dingen die je er graag bij wilt hebben.

Afronding

Ben je tevreden? Dan verplaats ik de website van de testserver naar jouw eigen server. Hierbij kan je kiezen voor een door mij aanbeloven hosting, of gebruiken we jouw eigen pakket. Indien je dat fijn vindt kan ik voor €5,- per maand zorgen dat de website altijd up-to-date en beveiligt is.

Waarom geen vaste prijs?

Vaak tel ik zo’n 15-20 uren voor een volledige website (inclusief correctierondes). Maar b.v. 200-300 euro als prijskaartje gebruiken doe ik liever niet. Als jouw wens relatief simpel is, kan ik voor enkele tientjes het realiseren.

Maar complexe websites met een webshop, costum database of speciale scripten kosten mij meer tijd. Daarom is het een erg flexibel prijskaartje.

Alles-in-een